SAMANDAĞFEST’TE OZBİ RÜZGÂRI ESTİ
HABERİ DİNLE
Samandağ Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Ulusal Samandağ Kültür, Sanat, Tarih ve Turizm Festivali (SAMANDAĞFEST), festivalin üçüncü gününde rap müziğin sevilen ismi Ozbi’yi binlerce vatandaşla buluşturdu.
23 Haziran akşamı sahne alan Ozbi, güçlü sahne performansı ve sevilen parçalarıyla festival alanını dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın olduğu konserde festival coşkusu doruğa ulaştı.
Samandağ Belediye Başkanımız yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Değerli Samandağlılar, festivalimizin üçüncü gününde Ozbi konserinde alanı hınca hınç dolduran ve o muhteşem enerjiyi bizimle paylaşan binlerce hemşehrimize yürekten teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle.”
Samandağ Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinlikleriyle ilçemizin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmaya, vatandaşlarımızı birbirinden değerli sanatçılarla buluşturmaya devam edeceğiz.