SAMANDAĞ BELEDİYESİ TOMRUKSUYU MAHALLESİ’NDE KARAÇAY ÇOK AMAÇLI SALONU’NUN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
HABERİ DİNLE
Samandağ Belediyesi tarafından Tomruksuyu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Karaçay Çok Amaçlı Salonunun açılışı gerçekleştirildi. Vatandaşların bir araya gelebileceği, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak olan salon, bölge halkına önemli bir hizmet sunacak.
42 mahalleye eşit hizmet anlayışını daha ilk yılında uygulamaya koyan ve Merkez-Köy ayrımını ortadan kaldıran Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, çözüm odaklı, kalıcı ve katılımcı projeleriyle dikkat çekiyor. Tüm zorluklara rağmen Samandağ’ı ileriye taşımak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaçay, açılışta yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Bugün Tomruksuyu Mahallesinde yer alan ve Karaçay Bucağına hizmet edecek olan çok amaçlı salonumuzun açılışını gerçekleştirdik. Söz verdiğimiz gibi, hizmet götürmediğimiz mahalle kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz.”
Açılış törenine yoğun ilgi gösteren mahalle halkı Başkan Emrah Karaçay’ı bağrına bastı. Karaçay Çok Amaçlı Salonu, bölgeye kazandırılan önemli yatırımlardan biri olarak hizmet vermeye başladı.