Pratik Menü

Halkın Belediyesi'ne Hoşgeldiniz

HABERLER

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Samandağ'ın değişimi ve en kısa sürede yeniden ayağa kalkması için seçim döneminde sıkça bahsettiği vaatlerden biri olan "Parke Taşı Fabrikası ve Konkasör Projesi" nin müjdesini verdi.

Seçildiği ilk günden itibaren Samandağ' ın ihyası ve yeniden inşası için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Başkan Emrah Karaçay ve ekibi, en kısa sürede hayata geçirecekleri projeyi halka duyurdu.

Samandağ Belediyesi' nin öz kaynakları ile ilçenin öncelikli olarak yol sorununa çözüm üretmek için yol çalışmalarında kullanılacak parke taşı, briket ve altyapı malzemelerinin üretileceği tesisin hayata geçmesi ile belediyenin ortalama yıllık 15 milyon TL' lik gider kaleminin ortadan kalkması hedefleniyor.

Önümüzdeki günlerde temeli atılacak projenin müjdesini veren Başkan Emrah Karaçay yaptığı açıklamada; " Sevgili Samandağlılar, sizlere ilk uygulayacağımız ve seçim vaatlerimizde de sıkça bahsettiğimiz, belediyemiz bünyesine kazandırdığımız Parke Taşı Fabrikası ve Konkasör Projemizi duyurmak istiyorum.

Bu proje ile belediyemiz kendi kaynakları ile parke, briket ve altyapı malzemelerini üretecek olup yıllık 15 milyon TL civarı bir gider kalemini ortadan kaldıracaktır. Önümüzdeki günlerde temellerini atacağımız tesisimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Diğer projelerimiz için görüşmelerimiz devam ediyor, en yakın zamanda Üreten Samandağ'ı hep birlikte kuracağız" ifadelerine yer verdi.

İlçemizin güzelliğini korumak ve vatandaşlarımıza daha temiz bir yaşam alanı sunmak adına Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan ekipler, her gün ilçemiz genelinde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

1cea9a66-b52b-4183-8deb-b6e3ea492e99.JPEG1b22bec7-2ca1-4462-999b-677a8d346c77.JPEG

Ekiplerimiz, tüm envanterleriyle ve çevre dostu yöntemlerle çalışarak hem çevreyi korumaya hem de yaşanabilir bir şehir ortamı sağlamaya gayret ediyor. Siz değerli vatandaşlarımızın desteğiyle daha temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşam demektir ve bu bilinçle hareket ediyoruz.

652be592-69ea-471a-96e7-58b9b4648105.JPEG74dcef6d-0bcc-4a01-8c17-ade922654842.JPEG

Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Samandağ için sürdürdüğümüz yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Fen İşleri ekiplerimizce bugün itibariyle 11 farklı mahallemizde eş zamanlı olarak çalışıyor, ilçemizin eksikliklerini tamamlamak, halkımızın taleplerini en kısa zamanda karşılamak ve vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları için tüm ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

T.C. Samandağ Belediye Başkanlığı

Cumhuriyet Mahallesi,