Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Belediye Başkanı Mithat Nehir, Valiler Kararnamesi ile Hatay Valiliği görevine atanan Vali Rahmi Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ’ın denizi, güneşi, doğası, kültürüyle kardeşlik ve hoşgörü atmosferiyle müstesna bir kent olduğunu ifade ederek yeni görevinde Vali Doğan’a başarılar diledi.

Nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Rahmi Doğan, hep birlikte Hatay halkına güzel hizmetler verileceğini ifade etti.
Ziyarette, Belediye Başkanı Mithat Nehir ile bir süre sohbet eden Vali Doğan, Belediye hizmetleri, yürütülen projeler ve kentin geneli hakkında bilgi aldı.