Samandağ Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından bulunan büyükbaş hayvan sahibine teslim edildi.
Samandağ Belediyesi Zabıta ekipleri akşam devriyesi sırasında buldukları büyükbaş hayvanı sahibine teslim ettiler.

Dün (04.12.2018 Çarşamba) Samandağ Çiğdede Mahallesi Sakarya İlkokulu civarında bulunan büyükbaş hayvan, Samandağ Belediyesi Zabıta ekiplerinin geniş çaplı çalışması sonucu gece yarısı sahibi Adnan Hilaloğlu’na teslim edildi.
Hayvan sahibi Adnan Hilaloğulları, hayvanı teslim eden Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.
Zabıta Müdürü Önder Şimşek; “ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in öncülüğünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizim için çok büyük önem taşımaktadır. Kısa süreli de olsa mağduriyet yaşayan vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. “ ifadelerine yer verdi.