Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik işçileri ile bir araya geldi. Toplantıya Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız ve Samandağ Belediyesi Meclis Üyesi Sabit Yorgun katıldı.

Samandağ Belediyesi Erdal İnönü Yeni Çarşı Salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Nehir, ilçe genelinde toplanan günlük çöp miktarının ortalama 200 ton olduğunu belirterek, Samandağ Belediyesi’nin işçisi, memuru ve yönetimi ile büyük bir aile olduğunu dile getirdi. Bu geniş ailenin vatandaşın huzuruna, refahına katkı suma sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Başkan Nehir konuşmasında, şehirde toplanan çöp miktarının 1 yıl önce günde 130 ton olduğunu ancak bugün itibarı ile bu miktarın 200 tona yükseldiğini ifade etti.
Temizlik işleri emekçilerinin çok önemli bir görevi icra ettiklerini belirten Başkan Nehir, bu görevin önemi ve bilinci ile hareket etmeleri gerektiğini söyleyerek vatandaşların da bu konuda üzerlerine düşen sorumlulukların olduğunu hatırlattı.