Samandağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Kahlıoğulları’nın babası ve Samandağ Kent Günlüğü Gazetesi imtiyaz sahibi Edip Kahlıoğulları Pazar günü (10/06/2018) kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Edip Kahlıoğulları'nın Cenazesi 10 Haziran 2018 Pazar günü saat 11:00”de Çiğdede Mahallesindeki evinden alınarak Çiğdede Mahallesi Asri mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

Merhumun cenaze törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, eski Sanayi ve Ticaret BAkanı Fuat Çay, CHP Milletvekili Serkan Topal, Samandağ Kadın Danışma Merkezi Başkanı Hülya Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yılgın, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Ahres Nural, CHP Hatay Millet Vekili Adayı Mehmet Güzelmansur, Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, Hatay Veteriner Hekimler Odası Yahya Hamurcu, eski milletvekili Refik Eryılmaz, Samandağ Belediyesi eski Başkanı Ganim Canbolat, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Berber, Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Siper, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak,Samandağ Belediyesi Meclis Üyeleri, Defne Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Ailesi, akrabaları ve çok sayıda seveni katıldı.

Samandağ Kent Günlüğü Gazetesi imtiyaz sahibi Edip Kahlıoğulları için vefatının yedinci günü münasebetiyle ruhuna ithafen 16.06.2018 Cumartesi günü saat 12.00'da Çiğdede Mahallesinde bulunan evinde Kuran-ı Kerim hatmi okutulacağı bildirildi.