İlçemizde 5 yıldır hizmet veren Teras Restaurant &Cafe, farklı bir vizyonla 5. yılını düzenlenen kokteylle kutladı.

Teras Restaurant &Cafe’de dün gerçekleşen kokteylde Samandağ’ ın renkli simaları bir araya gelerek 5. yıl pastasını birlikte kestiler. Kutlamaya, Belediye Başkanı Mithat Nehir, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, ADD Samandağ Şube Başkanı Atiye Sönmez Erdoğdu,
CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Selim Meynioğlu, SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday, Samandağ Spor Kulüp Başkanı Yusuf Yatkın, Teras Restaurant &Cafe Yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Teras Restaurant & Cafe Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “ 5. yılımızı kutladığımız bu günde, yeni bir vizyon ve yeni bir heyecanla Can Köksal Teras Restaurant Ltd. Şti.’ nin büyüme ve gelişme hedeflerini sizlerle paylaşmak isteriz. Kendi markamızı yaratarak yeni şubelerimizi hayata geçirmek büyüme ve yeni yatırımları gerçekleştireceğiz. Öncelikli olarak Antakya ve İskenderun’ da yeni şubelerimizle siz değerli Hatay Halkına hizmet etme gayreti içinde olacağız. Bu projelerimizi hayata geçirdikten sonra bölgede de büyüme ve yeni yatırımlar gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Doğu Akdeniz çanağında da yeni şubelerimiz ve yatırımlarımız olacaktır. Hizmet- Kalite ve standartlarımızı en üst düzeye çıkararak bu sektörde öncülük etme niyetindeyiz. Burada beş yıldır bizi destekleyen ve tercih eden Samandağ halkına teşekkür eder. Hayırlı Ramazanlar dileriz.”ifadelerine yer verildi.