Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından organize edilen 2.Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’nı ziyaret etti.

Başkan Nehir :” Şehrin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla yapılan ‘2.Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’ na katılan firmaların standlarını ziyaret ettik. İlimizde gerçekleştirilen bu önemli fuarın kentimize ve sektörde faaliyet gösteren esnaflarımıza,işadamlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız,Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir ‘in de katıldığı ziyarette Hatay İnşaat ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş fuar hakkında bilgiler verdi.
Başkan Nehir, ziyarette Hatay İnşaat ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş ‘a ilgisinden dolayı teşekkür etti .