Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’ 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 103. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'in 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 103. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Nehir'in mesajı şöyle: “Çanakkale savaşları demokratik ,laik,hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna giden yolda önemli bir dönüm noktasıdır. 18 Mart’taki Deniz Zaferi ve ardından kara savaşlarında da elde edilen başarı, tarihe altın harflerle yazılmıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz" ifadelerine yer verdi.