Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri aralıksız olarak devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında parke kaplama ve asfalta hazırlık çalışmaları sürdürülüyor. Fen İşleri ekipleri tarafından yeni açılan yollarda parke ve kaldırım çalışmalarıyla yollar tozdan ve çamurdan arındırılıyor.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız tarafından yapılan açıklamada; “ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Bugün itibariyle, Atatürk Mahallesi Yavuz Sokak’taki ara yolda yol genişletme ve dolgu çalışması yapılıyor. Ayrıca 143. Sokak’ta dolgu çalışması devam ediyor. Kuşalanı Mahallesi’nde temizlik çalışması yapılıyor. Kurtderesi Mahallesi’nde yol yapım çalışması yapılıyor. Ayrıca, Deniz – Çevlik arasındaki yolda parke onarım çalışması sürdürülüyor. Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli ulaşımını sağlamak için çalışmalarımız devam edecek.” İfadelerine yer verdi.