ATSO Başkan Adayı işadamı Ali Kavak, projelerini Samandağ halkıyla paylaştı.
Samandağ Truva Life Otel’ de geçtiğimiz Cuma günü Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Adayı Ali Kavak Yaptığı Toplantıda ATSO seçimleri ile ilgili görüşlerini aktararak ve projelerini anlattı.

Yapılan toplantıya Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Ali Kamacı,  CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, Hatay Eski Milletvekili Refik Eryılmaz, CHP Samandağ Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, Odalar, Sivil Toplum Kuruluşları, Samandağlı İşadamları ve çok sayıda davetli katıldı. “Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Adına Büyük Buluşma” adı verilen toplantıda önce Ali Kavak’ ın özgeçmiş anlatıldı, ardından söz alan Ali Kavak Antakya Sanayi ve Ticaret Odası Başkan adaylığı ve seçimleri, projeleri hakkında bilgi verdi.