Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında birçok mahallede parke döşeme, asfalta hazırlık, yol açma ve stabilize yol yapım çalışmalarını devam ettiriyor. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatlarıyla 42 Mahallede yol yapım çalışmalarını hummalı şekilde sürdüren Fen İşleri ekipleri bugün itibariyle, Karaçay Mahallesi Bedi Sabuncu Anadolu Lisesi arkasında yol açma çalışması gerçekleştiriyor. Yaylıca Mahallesi’nde parkeye hazırlık çalışması devam ediyor. Sutaşı Mahallesi’nde asfalta hazırlık çalışması devam ediyor. Atatürk Mahallesi Namık Kemal Sokak’ta parke sökme çalışması yapılıyor.
Samandağ Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, bu çalışmaların akabinde program dahilinde ilçenin bütün mahallelerinde çalışmaların devam edeceği bildirildi.