Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in ev sahipliğinde Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Refik Gümüş ve Bakkallar odası başkanı Necdet Aslan, Hatay Büyükşehir belediyesi yetkilileri ve tarfik şube müdürlüğü yetkilisi ile bir araya gelerek ulaşım sirkülasyonunu konuştular.
Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Refik Gümüş ve Bakkallar odası başkanı Necdet Aslan esnafın trafik sirkülasyonu konusundaki görüşlerini ve taleplerini dile getirdiler.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım daire Başkanlığı Ulaşım planlama müdürü Gökçe Gök,Trafik Büro Amiri Hacı Karslı konuyla ilgili esnafın talepleri doğrultusunda çalışma yapacaklarını ifade ettiler. Toplantıya Samandağ Zabıta Müdürü Önder Şimşek katılarak fikirlerini paylaştı.