Antakya Gazeteciler cemiyeti üyeleri, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü coşkuyla kutladılar.

Harbiye Tarbuş otelde düzenlenen akşam yemeğine Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Hatay Büyükşehir belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Maden, HAT SU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız,Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir ile Antakya Gazeteciler cemiyeti üyeleri katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını Cemiyet Başkanı Murat Berber’in yapmasının ardından Cemiyet üyelerine plaket takdimi yapıldı.

Antakya Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucularından en yaşlı üye olan Mehmet Ezer’eplaketini Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu takdim ederken, Cemiyetin bir önceki Başkanı Atayurt Gazetesi sahibi Ahmet Abdullahoğlu’da plaketini Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın elinden aldı. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Mehmet Öztürk’e paletini takdim etti. Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir , Emektar Gazeteciler Firdevs Aşkaroğlu, Alaattin Su’ya paletlerini takdim etti.

Coşkulu bir havada geçen gecede Cemiyet üyeleri gönüllerince eğlendiler.