Yağmur Rain Cafe 9 Aralık 2017 Cumartesi günü Atatürk Mahallesi Filiz Sokak Hükümet Konağı arkasında görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış törenine Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı,CHP Samandağ ilçe Eski Başkanı İbrahim Aydoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bulut Kimyonok’a ait cafenin açılışında, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir açılış konuşması gerçekleştirdi. Başkan Nehir “ Güzel ve nezih bir yer olmuş. Samandağ’a böyle bir işletme kazandırdığınız için teşekkür ederim .Bu işletmenin size ve Samandağ halkına hayırlı uğurlu olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.
Ayrıca kurdele kesme işleminin ardından misafirlere yiyecek ve içecek ikram edildi.