Arsuz ilçesine bağlı Karahüseyinli, Nardüzü Karaağaç Mahallesi’nde 5 Aralık Salı günü gece yarısı 03.00’de Denizde çıkan Hortumun karaya ulaşması nedeniyle maddi hasar oluştu.Can kaybının yaşanmadığı hortum afetinde, evler,ahırlar,otomobiller hasar gördü.Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Arsuz’da yaşanan afetle ilgili mesaj yayınlayarakgeçmiş olsun dileklerinde bulundu,her zaman Arsuz halkının yanında olacağını ifade etti.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir mesajında:”5 Aralık Salı günü gece saatlerinde Karahüseyinli, Nardüzü ve Karaağaç Mahallelerini kapsayan bölgede hortum afeti meydana geldiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.Bu afette mağdur olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor,her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyor,bir daha böylesi afetlerin yaşanmamasını temenni ediyoruz. Arsuz halkına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”dedi .