Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından Çiğdede Mahallesi’nde, Hadim Sokak ile Dumlupınar Caddesi arasındaki ara sokakta yol yapım çalışması devam ediyor. Dumlupınar Caddesi ile Hadım Sokak arasında kullanılmayacak durumda olan yolda, yol açma, parke altı malzeme serme çalışları tamamlanmış olup parke döşeme çalışmaları devam ediyor.
Kullanılamayacak durumda olan sokağın açılması ve kullanıma açılmasından vatandaşlar büyük memnuniyet duydu. Vatandaşlar, çalışanlara çay ve pasta – börek ikram ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Samandağ Belediyesi yetkilileri tarafından, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile ilçe genelinde çalışmaların devam ettiği ve Samandağ’ın daha yaşanabilir bir yer olması için çalışmaların devam edeceği bildirildi.
Ayrıca vatandaşların çalışmalara gösterdiği ilgi ile ilgili; “ vatandaşlarımızın çalışmaları bu şekilde sahiplenmesi ve çalışanlarımıza sahip çıkmaları bizi çok mutlu ediyor. Samandağımızı vatandaşlarımız ile el ele inşa edeceğiz” ifadelerine yer verildi.