Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları doğrultusunda Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen programlar dahilinde parke, bordür ve kaldırım çalışmaları ilçe genelinde sürdürülüyor.
Samandağ Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; “Samandağ Belediyesi olarak vatandaşa hak ettiği kalitede hizmeti vermek için, gerek yol çalışmalarıyla gerekse ilçeyi geliştirmek adına yapılan projeler ile Samandağ’ın hak ettiği, beklediği çalışmaları gerçekleştirmek için Belediye ekipleri gece gündüz çalışıyor. Çalışmalar bittiğinde hem halkımız rahat nefes alacak hem de ilçemiz daha düzgün yollara sahip olacak. Halkımıza layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hafta itibarı ile yapılan çalışmalar;
- Yeşil ada mahallesi set yolunda pmt serme çalışması yapılıyor.
- Çöğürlü Mahallesi Uzan Sokak’ta parke söküm çalışmaları devam ediyor.
- Yeşilada Mahallesi’nde parkeye hazırlık çalışması yapılıyor.
- Kurtderesi Mahallesi yıkım yapılan yerde tesviye çalışmaları yapılıyor.
- Samandağ Özel Deniz Umut Eğitim Merkezi etrafında tesviye çalışması yapılıyor.
- Tekebaşı Mahallesi ara sokakta yol genişletme ve temizleme çalışması yapılıyor.
- 35 inci Sokak’ta büz döşeme çalışması devam ediyor.
- Kurtderesi Mahallesi yeni parkta çalışmalar devam ediyor.
- Deniz Mahallesi Kız Meslek Lisesi, Yüksel Acun Lisesi ve Ulubatlı Hasan Ortaokulu arkasındaki tali yollarda sathi kaplama çalışmaları tamamlandı.
- Gözene Mahallesi’nde parke altı malzeme serme çalışmaları devam ediyor.