Samandağ belediye başkanı Mithat Nehir öncülüğünde Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Samandağlılara en iyi hizmeti verebilmek için yol açma, genişletme çabaları, stabilize ve yeni asfalt yol çalışmaları devam ediyor. İlçe genelinde merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediyesi tarafınca yapılan son çalışmalardan bazıları;
- Sutaşı Ortaokulu yanında temizlik çalışması yapıldı.
- Samandağ Devlet Hastanesi yanı acil su döşeme çalışması yapıldı.
- 90. Sokakta yol temizlik çalışması yapıldı.
- Liman Mahallesinde parkeye hazırlık yol temizleme çalışması yapıldı.
- Deniz Mahallesi Kanal yolu yanı yol açım çalışması devam ediyor. Kanal yolu ile çevreyolu arasındaki yol çalışması yapıldı.
- Mızraklı Mahallesi Kuşalanı Caddesi yol yapım çalışması devam ediyor.
- Samandağ Favvarda emniyet arkasındaki sokakta yol temizliği gerçekleşti.
- Mağaracık Mahallesi ile Kurt deresi Mahallesini arasında yol yapım çalışması yapıldı.
- Yeni çarşı yanı Kumsal Sokakta parke sökümü ve beton asfalt çalışması yapıldı.
- Liman Mahallesinde Boğaz Sokakta temizlik ve parke döşeme çalışması yapıldı.
- Zezani Mahallesinde buz döşeme çalışması yapılıyor.
- Samandağ Kurtderesi Mahallesinde sokak temizliği yapıldı.
- Kültür merkezi yanı park alanı civarında çalışmalar yapıldı.
- Cemal Gürsel Mahallesi 34. Sokakta parke temizliği yapıldı.
- Samandağ Hıdırbey yolunda çalışmalar yapılıyor.
- Yeşilköy Mahallesi buz döşeme çalışması yapıldı.
- Çeşme sokakta parke sökümü ve yol çalışması yapılmakta.
- Yaylıca Mahallesinde köylere giden yollarda araçların görüş mesafesini azaltan çalıların temizlemesi yapıldı.
- Koyunoğlu Mahallesi Obalar Caddesi 140. Sokakta temizlik ve parkeye hazırlık çalışmaları yapıldı.