Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Mızraklı Mahallesinde Aslan Ailesinin konuğu oldu. Dün Mızraklı mahallesinde gerçekleşen ziyarete Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Samandağ CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı,Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut ve vatandaşlar hazır bulundu. Mevlüt Aslan ve ailesinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Mızraklı mahallesi sakinleri de katıldı. Başkan Nehir ,Vatandaşların sorunlarını dinledi. Kanalizasyon ve içmesuyu ile ilgili sorunların çözümü için Hatsu ve Hatay Büyükşehir belediyesi ile istişarelerde bulunacağını belirten başkan Nehir, Mızraklı mahallesinin ana arterlerinde yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Başkan Nehir, Toplantının sonunda Ev sahibi Mevlüt Aslan ve Metin Dal adlı vatandaşlara organizasyondan dolayı teşekkür etti.