Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Kamacı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.
Tekebaşı mahallesi ve meydan mahallesinde devam eden Belediye hizmetlerini inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini vurgulayan Başkan Vekili Mehmet Ali Kamacı,"Birimlerimiz hız kesmeden çalışmalarını devam ettiriyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.

-Tekebaşı Mahallesinde çay marketin önünde yağmur suyu hattı çekildi.
-Meydan mahallesi yeşiller düğün salonunun önün su arkları yapılıyor. Böylelikle taşkın önüne geçilmesi hedefleniyor.
-Meydanh mahallesinde 12 metre genişliğinde alternatif yolun açılması ve genişletilmesi çalışmaları devam ediyor. Bu çalışma bittiğinde ulaşım konusunda önemli bir rahatlama sağlanacağı belirtildi.