Belediye Başkanları toplantısına; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Grup Başkanvekilleri, Milletvekilleri ve 228 CHP’li il ve ilçe belediye başkanları katıldı.Toplantıda, belediyelerin mali durumları, Yerel Yönetimler Birimi çalışmaları, Yerel Yönetimlere Yönelik durum tespiti, Yerel Yönetimlerde Enerji Politikası ve Adalet Yürüyüşü sonrasında siyasal durum ele alındı.Toplantıda görüşülen gündem maddelerinin ardından Belediye Başkanları ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuları değerlendirdi.

24 belediye başkanının konuştuğu toplantıda Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir bir konuşma yaparak süreçle ilgili görüşlerini paylaştı.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Yerel Yönetimler Birimi'nin Ankara’da düzenlemiş olduğu Belediye Başkanları toplantısında konuştu.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, toplantıyla ilgili değerlendirmesinde :” Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde belediye başkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantıda referandum, Adalet yürüyüşü, deneyim paylaşımları, belediyelerin destek ve denetlemeleri, büyükşehir yasası ve parti disipliniyle ilgili görüşlerimi paylaştım.”ifadelerine yer verdi.
Adalet Yürüyüşü'nün CHP'nin kamuoyundaki algısına olumlu katkı yaptığı ve parti içi tartışmaları sonlandırdığı değerlendirmeleri de yapıldı.