Samandağ Belediyesi, Belediye Başkanı Mithat Nehir'in talimatlarıyla sürdürdüğü yol yenileme ve yapım çalışmalarını ara vermeden devam ettiriyor.
Acil sorunlara kalıcı çözüm getirmeye devam eden Samandağ Belediyesi, başlattığı yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Fen işleri ekipleri Şehrin dört bir yanında hummalı çalışma içerisinde.

Fen işleri Müdürü M.Ali Bulut açıklamasında:
Samandağ Çiğdede Mahallesi Zambak Sokak yanında asfalta hazırlık çalışması yapıldı.
Meydan köyü yeni açılan yola dolgu devam ediyor.
Kuş alanı mahallesinde yol temizleme çalışması yapıldı.
Yeşil ada mahallesi 72. Sokak asfalt öncesi çalışması yapıldı.
Yeşil yazı mahallesinde taş duvar yapımı gerçekleştirildi.
Meydan mahallesi yeni alternatif yolda 1000’lik buz döşemesi yapıldı.
209. sokakta yol düzenleme çalışması yapıldı.
Atatürk Mahallesi liman caddesinde Hatay Büyükşehir ile koordineli olarak kaldırım yapım çalışması devam ediyor. Atatürk Mahallesi Favvar mevkisinde yol açım çalışması yapıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sutaşı mahallesine ikinci bir park ve yeşil alan yapımına başlandı. Yeşilköy mahallesinde ot biçme ağaç budama ve çevre temizliği yapılmaktadır