Samandağ Kalkındırma Derneği ve Akdeniz kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Samandağ Evvel Temmuz Festivalinde Sahne alacak sanatçılar belli oldu. Samandağ Belediyesi ev Yerel sponsorların desteği ile yapılan festival bu yılda dolu dolu.Samandağ Sahilleri ünlü Sanatçılara ev sahipliği yapacak.
11 Temmuz Salı Günü: Grup Abdal,12 Temmuz Çarşamba Günü: Yeni Türkü,13 Temmuz Perşembe Günü: Nihat Çay,14 Temmuz Cuma Günü: Emre Aydın
Samandağ Kalkındırma Derneği Sosyal Medya sayfalarından yapılan açıklamada:”Festivalimize katkı sunan, sanatçılarımıza, yazarlarımıza, siyasetçilerimize, ve halkımıza şimdiden teşekkür ederiz. “ifadelerine yer verildi.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada::”Kentin kültür sanat yaşantısına destek olmaya devam ediyoruz. Misafirlerimizi Samandağ'a bekliyoruz. “