İlçemizde Bağımsız aday olarak iki dönem belediye başkanlığını kazanan Samandağ belediye eski başkanı Mithat Aslan, Samandağ Muhtarlar Derneği başkanı Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Mahir Cabburoğlu’nu ziyaret etti.
Muhtar Caburoğlu’nun çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten belediye eski başkanı Mithat Aslan Samandağ Belediyesi’nin çalışmalarını da övdü.
Eşi Lizel Aslan’la basın mensuplarıyla biraraya gelen belediye eski başkanı Mithat Aslan, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak Samandağ’ın gelişmiş olması memnuniyet verici olduğunu söyledi.
İlçemizin gelmiş geçmiş en güzel hizmetleri aldığını savunan ve Samandağ Belediyesinin çalışmalarını olumlu karşıladığını ve bundan mutluluk duyduğunu söyleyen Aslan sözlerini şöyle sürdürdü: “ Samandağ’ını gelişmiş görmek beni çok mutlu etti. Bu ilçede yılar öncesine kıyaslandığında hizmetler gelişmiş , ilçe gelişmiş dünden bugüne büyük bir fark gözlemledim. Daha önce İlçemizde yol, altyapı, kanalizasyon elektrik sorunları vardı. Bu sorunların çözülmüş olması beni sevindirdi. Daha önce benim zamanımda belediye işçisi aylığını Ankara’dan alırdı. Yılardır işçi maaşı sorunun yaşayan belediyemizde , bu dönmelerde Belediye maaşları zamanında ödediğini duyunca daha da sevindim.”
Muhtar Caburoğlu, İlçemizde Bağımsız aday olarak iki dönem belediye başkanlığını kazanan Samandağ belediye eski başkanı Mithat Aslan’ın Samandağ’ına bir şans olduğunu belirtti.