All for Joomla The Word of Web Design

SAMANDAĞ BELEDİYE BAŞKANI AV. REFİK ERYILMAZ, MAKAMINDA TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’a ilçe halkı, Sivil Toplum Kuruluşları, dernekler, odalar muhtarlar ve özel kuruluşların tebrik ve destek ziyaretleri gerçekleşti.

13 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 10:00 – 17:00 arasında tebrikleri makamında kabul eden Başkan Eryılmaz, ziyaretçi akınına uğradı.

TANINMIŞ SİMALAR BAŞKAN ERYILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Cumartesi günü gerçekleşen ziyaretlerde Samandağ’ın tanınmış simaları Başkan Eryılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ehdav Başkanı Ali Yeral, Samandağ Tarih, Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Cumhur Miçooğulları, Güney Park Hastanesi Başhekimi Dr. Hayrettin Dönger, Samandağ Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Sait Kahiloğulları, CHP Samandağ Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber ve Samandağ’ın tanınmış simaları Başkan Eryılmaz’ı ziyaret etti.

Gelen ziyaretçiler ile sohbet eden Başkan Eryılmaz, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

school and education

Halk Masası