All for Joomla The Word of Web Design

SAMANDAĞ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA AYDIN DURAN ATANDI

31 Mart Yerel Seçimlerinde Samandağ Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen Aydın Duran Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz tarafından Samandağ Belediye Başkan Yardımcılığına atandı.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Aydın Duran, Başkan Yardımcılığı görevine başladı.

Çukurova Üniversitesi İktisadi – İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik mezunu olan başkan yardımcısı Aydın Duran, Türkiye’nin çeşitli illerinde, tanınmış otellerde Otel Müdürlüğü ve Genel Müdür olarak görev yapmış.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden önce sırayla;
Erdoba Elegance Hotel – Genel Müdür – Mardin
Koç Holding Divan Cizre – Genel Müdür – Şırnak
Hilton Antakya – Genel Müdür – Hatay
Dedeman Şanlıurfa – Genel Müdür – Şanlıurfa
Dedeman Palandöken – Genel Müdür – Erzurum
Dedeman Antakya - Genel Müdür - Hatay
Dedeman Konya - Önbüro Müdürü – Konya
Mersin HiltonSA – Satış Pazarlama Müdür Yardımcısı – Mersin
Hilton Hotel – Gece Müdürü – Konya
Guest Turizm – Satış ve Pazarlama Müdürü – İstanbul
Marriott Hotel – Yönetici Adayı – Wisconsin / ABD
Merit Hotel – Önbüro ve Satış Pazarlama Müdürü – Mersin
Mersin Hotel – Önbüro ve Satış Pazarlama Müdürü – Mersin görevlerinde bulunmuştu.

school and education

Halk Masası