Samandağ’ın sevilen isimlerinden Türk Hava Kurumu eski Başkanı, Cumhuriyet Mahallesi eski muhtarı, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Terzi’nin kayın babası, Samandağ Belediye Meclis Üyesi Fatma Terzi’nin babası Halil Yapar vefat etti.

Yapar’ın cenazesi bugün( 09.01.2019 Çarşamba) saat 13:30’da Cumhuriyet Mahallesindeki evinden alınarak Yeni Mahalle Asri Mezarlığında gözyaşları ile toprağa verildi.

Son yolculuğuna uğurlanan Halil Yapar’ın cenaze törenine Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, eski bakan ve eski milletvekili Fuat Çay , eski milletvekili Refik Eryılmaz, Samandağ Belediye eski Başkanı Ganim Canbolat, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Terzi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, muhtarlar, STK temsilcileri, ailesi, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.