Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Fen İşleri müdürlüğünce eşzamanlı yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız tarafından yapılan açıklamada; “ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğümüzce çalışmalar sürdürülüyor. İlçenin dört bir yanında birçok mahallede çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri tarafından Yaylıca Mahallesi’nde yol temizlik ve dolgu çalışması yapılıyor. Mızraklı Mahallesi’nde asfalta hazırlık çalışmaları sürdürülüyor. Kurtderesi Mahallesi stabilize yol çalışması yapılıyor. Cemal Gürsel Mahallesi Kumsal Sokak’ta stabilize yol çalışması yapılıyor. Sutaşı Mahallesi’nde temizlik çalışması yapıldı. Korutürk Caddesi ve Güneypark Hastanesine çıkan yolda parke sökme çalışması tamamlanmış olup asfalta hazırlık çalışmaları sürdürülüyor. Daha yaşanabilir bir Samandağ hedefi ile çıktığımız bu yolda vatandaşlarımıza hizmet vermeyi sürdüreceğiz.” İfadelerine yer verdi.