Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Olağan Toplantısı sebebiyle 81 ilden gelen CHP Spor Kurulu Yöneticileri üyeleri ve sporcular 9 Kasım Cuma günü saat 9:00’da Anıtkabir Aslanlı Yol’da buluştu.
Anıtkabir ziyareti Mozoleye karanfil bırakılması ile başladı. Açılışta, Genel Başkan Yardımcısı Spor Kurulu Başkanı Yıldırım Kaya konuşma yaptı.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile CHP Spor Kurulu’nun düzenlediği anmaya katılmak üzere görevlendirilen Samandağ Belediyesi Spor Müdürlüğü Personeli Beden Eğitimi Öğretmeni Orhan Kurtdere anmaya katıldı.

Orhan Kurtdere, bu anlamlı etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür etti.
Spor kurulu toplantısının yanı sıra Anıtkabir ziyareti ve çeşitli etkinlikler yapıldı.