Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in daha yaşanabilir Samandağ hedefi doğrultusunda Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yenileme ve yapım çalışmaları ara vermeden sürdürülüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Tekebaşı Mahallesi Tekebaşı Ortaokulu yanında bulunan ara yolda parkeye hazırlık çalışması yapılıyor. Önümüzdeki kış aylarında çocukların mağduriyet yaşamamaları, daha rahat ve daha güvenli ulaşım sağlamaları için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar hızlandırıldı. Tekebaşı Mahallesindeki çalışmanın yanı sıra Çöğürlü Mahallesi’nde ömrünü tamamlamış parke sökülüp yeni parkeye hazırlık çalışması yapılıyor. Tomruksuyu Mahallesi’nde yol dolgu çalışması yapıldı.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “ İlçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Son olarak Tekebaşı Mahallesi, Çöğürlü Mahallesi ve Tomruksuyu Mahallesinde eş zamanlı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” İfadelerine yer verdi.