Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ,Karaçay ve Karaçay Hürriyet İlkokullarını ziyaret etti. İlköğretim haftası dolayısıyla okul yönetimini tebrik eden Başkan Nehir öğrencilerle bir araya geldi. İlkokul öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Başkan Nehir ile öğrencilerle yakından ilgilendi. Sınıf öğretmenlerinden, öğrencilerin durumu hakkında bilgi alan Başkan Nehir , eğitim hayatının başında olan öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Nehir , okul ziyaretinde okul idarecilerinin taleplerini de dinleyerek eksikler hakkında bilgi aldı.
Başkan Nehir, Çocuklarımız geleceğimizdir. Çocuklarımızın en iyi yetiştirilmesi aydınlık yarınlarımızın biçimlenmesi açısından büyük bir önem arz ediyor.”ifadelerine yer verdi.
Başkan Nehir’in ziyareti esnasında Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri müdürlüğü personelleri tarafından kırtasiye yardımları okul idarelerine teslim edildi.