Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Çubukçu,Avcılar, Çanakoluk,Huzurlu, Ataköy,Karaçay mahallelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Çubukçu mahallesi muhtarı Ömer Karadana ile görüşerek mahalle ile iligli bilgi alışverişinde bulundu. Çubukçu mahallesi sakinlerinden Merhume Umhan Kurt’un ailesine taziye ziyareti gerçekleştiren Başkan Nehir , Çubukçu ilkokulunu ziyaret ederek bir süre okul müdürünü dinledi ve fikir alışverişinde bulundu. ,Okul müdürü Ali Rıza Ateşar’a Kırtasiye yardımlarını Samandağ Belediyesi Personelleri tarafından teslim edilidi.

Mahalle  muhtarlarıı ,Okul Müdürleri ve vatandaşlarla görüşen Başkan Nehir ,Mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi,yapılacak çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.Mahallelerde bulunan ilkokulları ziyaret ederek yeni eğitim öğretim sezonunu kutladı.
Eğitim yardımlarını Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri okul idarelerine takdim etti .