Samandağ Belediyesi ve KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 35. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi. Samandağ’da girişimcilik potansiyelini harekete geçirmek ve Samandağ’ın ekonomisinin canlanmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başarıyla tamamlandı.
10 – 13 Eylül 2018 tarihleri arasında Samandağ Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitimler Kobi Uzamanı Tansel Öter tarafından verildi.

Samandağ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen Uygulamalı Girişimcilik eğitimi ile ilgili açıklama yapan Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız; “Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in öncülüğünde Kosgeb İşbirliği ile gerçekleştirdiğimiz 35. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamladık. Bu güne kadar 1000’in üzerinde vatandaşımızın Kosgeb’in desteklerinden yararlanmasını sağladık. Kursa katılan girişimci adayları işletmelerini kurarak yeni istihdam alanlarının oluşturulmasına katkıda bulunacaklar. Böylelikle ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlanmış olacaktır. Kursiyerlerimize yeni kuracakları işlerde başarılar dilerim.” İfadelerine yer verdi.