Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde,İnsan Odaklı Çevreye Duyarlı Belediyecilik çalışmaları kapsamında geri dönüşüm çalışmaları devam ediyor.
Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Atık kitap toplama kampanyasına destek veren Şaban Kahil Ortaokulu ile Kuşalanı Ortaokuluna toplamış oldukları kitaplar karşılığında, Bora Geri Dönüşüm firması tarafından kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Berber tarafından yapılan açıklamada; “ Daha temiz çevre ve daha sağlıklı bir gelecek için çalışmalarımız gerçekleştiriyoruz. Bugün, ilçemiz sınırları içerisinde bulunan Şaban Kahil Ortaokulu ile Kuşalanı Ortaokuluna toplamış oldukları kitaplar karşılığında kırtasiye malzemeleri hediye ettik. Kendilerine çevreye duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.