Doğası,Denizi, Güneşi , Turistik ve Tarihi Mekanlarıyla Hatay’ın Gözde ilçesi olan Samandağ Festivaller kenti olma yolunda ilerliyor. 2. Turizm Fest’te ilçenin güzel sahilinde oynanan Futbol ve Voleybol turnuvaları ilgi çekiyor. 15 Futbol ,14 voleybol takımının yarıştığı turnuvalarda nefesler tutuldu.Heyecan doruğa çıktı. Color days etkinliğe ve konserlere gençler yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce genç Hz.Hızır alanının doldurarak coşkulu anlar yaşadı.

Samandağ Turizm İşletmeciler ve Yatırımcıları Derneği (SATİYAD) tarafından düzenlenen 2. Turizm Fest 17 Ağustos Perşembe günü Deniz Sitesi Hz. Hızır Parkı’nda yoğun bir programla devam etti.
Samandağ Belediyesi ,Hatay Büyükşehir Belediyesi ,Atso ve yerel sponsorlar tarafından desteklenen festival Hz.Hızır Parkında düzenlenen Color Days ve Konserlerle halkın yoğun ilgisi ile gerçekleşiyor.

Sabah 09:00'da Pilates ve Zumba Eğitmeni Ebru Yüksek ile Sabah Sporu ile başlayan festivalin 3. Gün programı Saat 16:00 - 18:00 arası plaj fubolu ve plaj voleybolu turnuvalarıyla devam etti. Günün finalinde Color days ile eğlenceli dakikalar yaşandı. Saat 21.00 başlayan Zehra Ceren Reyhan ve Nikotin Band konserleriyle coşku doruk noktasına çıktı.

Festivalin devamında Melis Kar ,Nihat Mugil ve İlyas Yalçıntaş gibi güçlü seslerin yer alacağı belirtildi.