Deniz sitesi Uğur Mumcu Caddesi'nin Hıdır Türbesi girişi tarafında bulunan girişte Samandağ Belediyesi tarafından yapılmış olan elektronik silindirli sistem kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tahrip edildi.
Yayalaştırılmış olan uğur mumcu caddesinde ikamet eden sakinlerin ve vatandaşların, cafe işletmelerinin güvenli bir şekilde yolu kullanması için, giriş ve çıkışları kontrol edebilmek amacıyla

belediye tarafından monte edilen elektronik silindirli sistem geçtiğimiz gün gece saatlerinde tahrip edildi.
Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürü Önder Şimşek :” Elektronik silindirli sistem geçen gün gece saatlerinde , kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi. Birçok Turizm işletmesi ve evin bulunduğu bu caddede araba, motosiklet girmemesi kararına saygı gösterilmesi gerekmektedir. Bu tahribat ile ilgili hukuki haklarımızı kullancağız. Bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını ümit ediyoruz. “ifadelerine yer verdi.