Samandağ Belediyesi ekipleri insan odaklı çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafında yol yapım ve onarım çalışmaları ilçe genelinde sürdürülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar ile Samandağ’ın ulaşım ağı her geçen gün daha da genişliyor.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Samandağ Belediyesi Fen İleri Müdürü Mehmet Ali Bulut, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde çalışmaların gerçekleştirildiğini belirterek; “vatandaşlarımızın daha rahat ulaşım sağlamaları için ekiplerimiz ilçe genelinde çalışmalarımızı sürdürüyor. Ekiplerimiz bugün itibarı ile Kurtderesi Mahallesi Adem Nural İlkokulu civarında parkeye hazırlık çalışmasını sürdürüyor. Mızraklı Mahallesi’nde stabilize yol çalışması yapılıyor. Kuşalanı Mahallesi’nde yol yapım çalışması yapılıyor. Yeşilköy Mahallesi’nde yol dolgu çalışması yapılıyor. Çiğdede Mahallesinde yol temizlik çalışması yapılıyor. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” İfadelerine yer verdi.