Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i ve belediye yetkililerini imar barışı hakkında bilgilendirdi. Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Nizamettin Ülker, Şube Müdürü Hakan Mışraklı ve Teknisyen Mahmut Balcı Başkan Nehir’i ve yetkilileri imar barışı konusunda bilgilendirildiler.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Ahras Nural, Samandağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Enver Paşa ve Birim Personelleri, Samandağ Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Güral Tum’ da ziyaret esnasında hazır bulundu.
Başkan Nehir, Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerine bu konudaki çabalarından dolayı teşekkür etti.