Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i Çamlıyayla, Yoğunoluk, Vakıflı, Batıayaz, Çubukçu, Ceylandere, Büyükoba, Hıdırbey, Eriklikuyu muhtarları geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
Konu ile ilgili ortak açıklama yapan 9 mahalle muhtarı: “Belediye Başkanı sn. Mithat Nehir’e yapılan saldırı demokrasiye, halkın iradesine yapılmıştır. Hoşgörü, barış, kardeşlik coğrafyası olan ilçemizin Belediye Başkanına böylesi bir saldırı yapılması bizleri derinden üzmüştür. Bunu kınıyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, “Değerli muhtarlarımız bizleri ziyaret ederek, yanımızda olduklarını ve saldırıyı kınadıklarını ifade ettiler. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanvekili Meltem Ahraz Nural hazır bulundu.