Samandağ ilçesinin kanaat öderlerinden Şeyh Tahsin yılmaz, Şeyh Salih Yılmaz, Şeyh Salih Yılmaz (Abdullah Oğlu) ve Şeyh Ali Yılmaz Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
Şeyh Tahsin Yılmaz yaptığı açıklamada; “Toplumun birbirine daha sağduyulu olmasını ve daha sakin olmasını diliyoruz. Birbirimizi daha çok anlamalı ve birbirimize daha çok saygı göstermeliyiz. Bu dinen ve ahlaken Allah katında istenen bir durum. Belediye başkanımıza geçmiş olsun diliyoruz.” dedi.
Başkan Nehir; “ değerli kanaat önderlerimizin ziyaretlerinden büyük bir onur duydum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Toplumsal dayanışma ve barışa yaptıkları katkılardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. “ ifadelerine yer verdi.