Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, hayatlarını birleştirme kararı alan Gamze ve Koray Ray Çiftinin nikahını kıydı. 18 Haziran Pazartesi günü saat 21:00’da Truva Kır Bahçesi’nde gerçekleşen nikah törenine, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, , CHP Hatay Milletvekili Adayı İsmet Tokdemir,  Akp il Başkanı İbrahim Güler, Saadet Partisi İl Başkanı Necmettin Çalışkan, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, İyi Parti Samandağ İlçe Başkanı Seyran Miçooğulları ve genç çiftlerin aileleri ve sevenleri katıldı.

Çiftlerin şahitliğini,  Akp il Başkanı İbrahim Güler, Saadet Partisi İl Başkanı Necmettin Çalışkan, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin yaptı.
Başkan Nehir, genç çiftlerin nikahını kıyarak Gamze ve Koray çiftine ömür boyu mutluluklar diledi.