Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yol yapım, onarım ve tesviye çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile belirlenen programlar dahilinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri mesai saati gözetmeksizin çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut; “ Yol yapım ve onarım çalışmalarımızın yanı sıra yeni yol açma ve parke kaplama çalışmaları devam ediyor. Bugün itibarı ile 9 farklı mahallede çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri ekiplerimizce Ataköy Mahallesi’nde yol dolgu çalışması yapılıyor. Meydan Mahallesi’nde yeni yol açma ve dolgu çalışması yapılıyor. Şükrü Kanatlı Mahallesi’nde tesviye çalışması yapılıyor. Çiğdede Mahallesi’nde ara sokaklarda parke kaplama çalışması devam ediyor. Kurtderesi Mahallesi’nde parkeye hazırlık çalışması yapılıyor. Karaçay Mahallesi’nde parke kaplama çalışması devam ediyor. Mızraklı Mahallesi’nde parkeye hazırlık çalışmaları devam ediyor. Fidanlı Mahallesi’nde yol onarım çalışması devam ediyor. Deniz Mahallesi’nde yol temizliği devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.